Interim Diensten

DIENSTVERLENING

Versterk uw professionals in het Sociaal Domein! Sociale Interactie biedt graag haar dienstverlening aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een gepersonaliseerde offerte van één van onze inhuur-dienstverleningspakketten “Focus”, "Perspectief”, “Inzoomen” aan en Sociale Interactie neemt binnen een paar dagen contact met u op voor een eerste kennismakingsafspraak van onze interactie. Samen bouwen aan het bieden van menselijk perspectief!

Pakket “FOCUS”

Melding tot en met Indicatiestelling

Advies en informatie

Beoordeling van zelfredzaamheid en participatie

Op- en vaststellen van een  ondersteuningsplan

Op- en vaststellen van een  ondersteuningsplan

Integraal werken en coördinatie

Administratieve ontlasting via gemeentelijke applicatiesysteem

Het compleet zorgdragen vanaf melding tot en met beschikking voor de integrale afhandeling van Wmo-aanvragen, het beoordelen van de zorg- en ondersteuningsbehoeften van inwoners/cliënten en het verstrekken van passende voorzieningen.

incl. 128 uur* / maand

meer of minder uren in overleg

freelance*, gedetacheerd

netto, excl. eventuele reiskosten*

Pakket “PERSPECTIEF”

Ontzorgen bij bestuurs-, (regio)- management in uitvoering en ondersteuning

Ontzorgen bij officemanagement, bedrijfsvoering en project- ondersteuning

Agenda- en dossierbeheer

Actie-, besluitvorming en verslaglegging

Communicatie, correspondentie,  informatiebeheer en administratieve ontlasting

Coördinatie van evenementen

Het compleet ontzorgen vanuit gezichtspunt en behoeften van en op bestuurs-, directie-, (regio)management-, office-, bedrijfsvoeringniveau en een cruciale rol in het ondersteunen en het zorgen voor een gestroomlijnd verloop van de dagelijkse activiteiten en prioriteiten.

incl. 128 uur* / maand

meer of minder uren in overleg

freelance*, gedetacheerd

netto, excl. eventuele reiskosten*

Pakket “INZOOMEN”

Ontzorgen bij Wachttijd -problematiek en/of implementatie aanbesteding (Wmo-breed)

Voeren van intake- en verhelderingsgesprekken met inwoners/cliënten (middels huisbezoek (keukentafelgesprek) of telefonisch)

Ontzorgen en coördinerende steunpilaar zijn voor gemeentelijke maatschappelijke en betrokken organisaties met Anbi-status bij het uitvoeren van fondsaanvragen voor kinderen en volwassenen via een online aanvraagsysteem

Uitvoerend, ondersteunend, beheersbaar, ontzorgend en zelfsturend in Agile- (Scrum-, Lean- en/of verander-)management organisatiecultuur (en haar klanten/stakeholders)

Virtueel Assistent (VA) of Personal Assistent (PA) dringend voor een dienst/project nodig? De scherptediepte hierin is flexibel inzetbaar

Opschalen, afschalen of switchen, afhankelijk van type flexwerk biedt
Sociale Interactie “flexibele schil” als hybride arbeidsrelatie aan en levert kostenbesparing op.

Sociale Interactie levert maatwerk tegen scherpe en flexibele tarieven per uur of op projectbasis en scherp uitvergroot per dienst. In een persoonlijk kennismakingsgesprek wordt helder om een beste keuze te maken uit verschillende pakketvormen en -inhoud. Gewenste uren zijn in overleg waarin  opschalen, afschalen of switchen mogelijk is. Op deze wijze wordt juiste  ondersteuning scherp.

per uur* of op projectbasis

losse dienst mogelijk

op offertebasis

netto, excl. eventuele reiskosten*

Help ons Nationaal Fonds

Kinderhulp helpen!

1 op de 12 kinderen in Nederland

groeit op in armoede...

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. Kinderhulp is er onvoorwaardelijk voor alle 300.000 kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt hen, zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen te krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Hoe kunt u helpen?

Sociale Interactie wil graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van kinderen in armoede in Nederland en daarom gaat voor elke nieuwe opdracht 2% van de inkomsten naar Nationaal Fonds Kinderhulp!  Met elke bijdrage kan Kinderhulp al snel een groot verschil maken bij het helpen van zoveel mogelijk kinderen die in armoede leven. Wilt u meer weten over dit initiatief of wilt u op een andere wijze een bijdrage leveren? Neem gerust contact op.

Neem gerust contact op:

Kan Sociale Interactie van betekenis zijn of heeft u een vraag over een Dienstverleningspakket?

Bel of laat een bericht achter via het contactformulier en er wordt spoedig contact met u opgenomen!

Chat openen
1
Beste Lezer, stel hier uw vraag.
Scan de code
Beste Lezer,
Kunnen wij u helpen?